Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

DR. ATTILA SZABÓ PH.D.

sebész, érsebész, visszérspecialista, intézetvezető

DR. ÁGNES LACZKÓ

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. LEVENTE SKRIBEK

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. ZOLTÁN OLÁH

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. ISTVÁN SZŰCS

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. TÍMEA HEVÉR PH.D.

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. GÁBOR VIKTOR SZABÓ PH.D.

surgeon, vascular surgeon, vein specialist

DR. PÉTER POGÁNY

cytologist specialist

DR. DÁVID GARBAISZ

vascular surgeon

ANDREA KOZMA-JUNG

chronic wound care specialist

DR. VERA KRISTÓF

physician, angiologist

DR. JUDIT SEIDNER

physician, cardiologist

DR. TERÉZ TAKÁCSY

dermatologist and gynecologist
Dr. Bata Pál radiológus, ultrahang-specialista

DR. PÁL BATA

radiologist, ultrasound specialist

DR. KATALIN SZÉPHELYI

anesthesiologist

DR. MÁRIA WINDISCH

anesthesiologist

DR. ERZSÉBET PAULOVICH

anesthesiologist

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.