Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

BOOK AN APPOINTMENT

Kérjük, hívja a +36 30 963 1363-as számot, melyen kollégánk készségesen segít Önnek kérdés és időpontfoglalás esetén is. Amennyiben vonalunk foglalt, kérjük ismételje meg hívását később!

Appointment

AZ ANGIOLÓGIÁHOZ SZOROSAN KAPCSOLÓDVA ANNAK KÉT RÉSZTERÜLETÉRŐL FONTOS MÉG BESZÉLNI

phlebológia a vénák betegségeivel, míg a lymphológia a nyirokerek megbetegedéseivel foglalkozik.
A phlebológia, lymphológia és a visszérsebészet területén az elmúlt évtizedben rohamos fejlődés indult a modern diagnosztika, az új terápiás eszközök, az új hatásmechanizmusú gyógyszerek, modern kötszerek és kompressziós eszközök elterjedésével. Sajnos a modern eljárások az állami egészségügyben csak korlátozottan hozzáférhetők, a kezelendő betegek száma pedig egyre növekszik.
A VP-Med Egészségközpontban a szakma elismert művelői nyújthatnak komplex angiológiai, phlebológiai és lymphológiai ellátást a rászoruló páciensek számára, ehhez a legfejlettebb technikát és műszerparkot biztosítjuk.

További információk: itt

Szolnokon is elérhető vidéki betegeinknek.

RELATED DOCTORS

DR. KRISTÓF VERA

belgyógyász, angiológus

RELATED VIDEOS

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.