Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

BOOK AN APPOINTMENT

Kérjük, hívja a +36 30 963 1363-as számot, melyen kollégánk készségesen segít Önnek kérdés és időpontfoglalás esetén is. Amennyiben vonalunk foglalt, kérjük ismételje meg hívását később!

Appointment
PSYCHOTHERAPY:

 

Psychotherapy is intervention using direct communication with the goal of healing. (Tringer) It is a helping connection, which is/are, according to Frank: -an emotionally stressful and confidential relationship with a trained person of help; -special, professional communication; -a conceptual frame; -a series of scripted, partially ritualized methods of behavior.

The philosophy of psychotherapy is acceptance without assumption.

Psychotherapy is a process resolved during therapist sessions, the number, frequency and duration of which depend on the current method.

Psychotherapies can be divided by many criteria, traditionally, they can be symptomatic, supportive, relieving or conflict-oriented, conforting or expectational methods.

 
WHAT DOES THE PSYCHIATRIC/PSYCHOTHERAPIST CONSULTING OFFER AT THE VP-MED HEALTH AND EDUCATION CENTRE IN BUDAPEST?

 

In our centre in Budapest, patients are always in the middle, their remission is paramount. Patiens arrive at an appointment, and are allowed to make use of the services given by our psychiatric and/or psychotherapist consulting with full discretion, whether it be medicine prescription, short counseling or long psychotherapist treatment.

RELATED DOCTORS

DR. SZEGVÁRI OLGA

pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos, sématerapeuta, coach, intézetvezető

Frequently asked questions

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.