Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

A kompressziós harisnyák megkönnyíthetik a mindennapjainkat. Működésük az erekre való nyomás gyakorlásban alapszik. A kompressziós zoknik a bokát szorítják és felfele haladva a lábszáron, lazul a szorításuk. Kutatások szerint a kompressziós zoknik gyakori használata segít a megfelelő véráramoltatásban, csökkenti a fájdalmat és a duzzadást, megelőzi a kialakulást.

A kompressziós harisnya a visszérbetegség minden stádiumában használatos. Négyféle szorítóerejű harisnya közül választhatunk, azonban előtte célszerű kikérni szakorvosunk véleményét.  

Az I. csoport a fáradságérzet csökkentésére, ödémaképződés nélküli, enyhe visszértágulat vagy terhességi kezdődő visszértágulat esetére javasolt. A II. csoport visszérműtétet követően, erős terhességi visszértágulat esetén, míg a III. és a IV. csoport trombózist követő visszérelégtelenségnél, erős ödéma képződés, valamint nyiroködéma és elefantiázis esetén használatos. 

Miért különlegesek a VP-MED által alkalmazott kompressziós harisnyák?

Harisnyáink nem pusztán esztétikusak, hanem kényelmesek is! Az általunk alkalmazott harisnyák tökéletesen illeszkednek a lábunkhoz, így nem kell attól tartanunk, hogy látszódnak egy elegáns ruha alatt. Struktúrájuk is különleges, hiszen a speciális kötéstechnológiával készülnek, ezért képesek a láb megfelelő szellőztetésére.