Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Dr. Szegvári Olga

pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos, sématerapeuta, coach, intézetvezető

  • pszichiátriai betegek ambuláns, gyógyszeres kezelése, psziches vezetése
  • kognitív-viselkedés terápiás módszer alkalmazása különböző szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbiák kezelésére,
  • stresszkezelő, hatékonyság növelő, kommunikáció-fejlesztő tréningek vezetése egészségügyi szakdolgozók, betegek és egészséges, de fejlődni kívánó egyének részére,
  • EMDR stabilizáló technikák alkalmazása
  • pár- és család-terápiás konzultációk
  • mindfullness technika alkalmazása szorongásos és depresszív problémákkal küzdő, krónikus fájdalomban, daganatos megbetegedésben, stressz-eredetű szív-, emésztési és légzőszervi problémákban szenvedő pácienseknél.
  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar EMDR Egyesület
  • Magyar Családterápiás Egyesület
  • VIKOTE

Orvosi diplomámat 1989-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Pszichiátriából 1993-ban tettem szakvizsgát. Néhány év orvosi munka után kitérőt tettem – orvoslátogatóként, területi vezetőként, majd értékesítési igazgatóként dolgoztam a gyógyszeriparban. Mindeközben szereztem meg második diplomámat a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikáció szakirányán 2003-ban.

A kognitív- viselkedésterápiás módszer specifikus képzést a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesületnél végeztem el 2009-ben, a pszichoterapeuta szakvizsgámat 2013-ban tettem le. Közben a párkapcsolati és válási mediátori képesítést is megszereztem. 2011-ben WÉK facilitátori képesítést szereztem és részt vettem az első magyarországi EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing) tréningen. 2011-től veszek részt a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Tanszékén a VIKOTE keretében a CBT konzultáns és Pszichoterapeuta képzésben.
Ugyanitt elnökségi tag vagyok.

2013-ban végeztem el a családterapeuta elméleti képzést, majd abszolváltam a képzésben megkövetelt szupervíziós előírásokat.

2017-ben az ISST által akkreditált nemzetközi sématerapeuta képesítést szereztem.

2019-ben szereztem coach képesítést (Gordon (and) TA), illetve vettem részt az ISST által akkreditált séma párterapeuta képzésen.

Évekig dolgoztam a Szent Imre kórház pszichiátriai osztályán, majd a Dunakeszi Pszichiátriai Gondozóban.

Jelenleg már csak magánrendelés keretein belül praktizálok.

VP-Med Psziché-terápia szakrendeléséről bővebben is olvashat!