Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Plus Medical Orvosi Központ

  1143 Budapest, Hungária krt. 70.

Urológia
Endokrinológia
Hasi és kismedencei ultrahang
Pajzsmirigy, nyaki erek és nyaki szervek ultrahang vizsgálata
Nyirokcsomók és lágyrészek ultrahang vizsgálata
Emlő ultrahang
Radiológiai konzílium
Aspirációs citológia
Core biopszia
Ultrahang diagnosztikával, endokrinológiával, aspirációs citológiával és urológiával foglalkozó partnerünk a Plus Medical Orvosi Központ
  • urológia
  • endokrinológia
  • hasi és kismedencei ultrahang
  • pajzsmirigy, nyaki erek és nyaki szervek ultrahang vizsgálata
  • nyirokcsomók és lágyrészek ultrahang vizsgálata
  • emlő ultrahang
  • radiológiai konzílium
  • aspirációs citológia
  • core biopszia
https://www.plusmedical.hu/ Időpontfoglalás: +36 20 277 8467

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.