Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Dr. Hevér Tímea – Csimborasszó Egészségügyi Központ

   9700 Szombathely, Vízöntő utca 7.

Bőrsebészet
Epe-, sérv-, pajzsmirigy-, vastagbélsebészet
Verőér- és visszér betegségek hagyományos és minimal invazív érsebészete
Mikrosebészet
Egyszerű és nehezen gyógyuló sebek ellátása

Dr. Hevér Tímea PhD rendelése Szombathelyen és Budapesten zajlik, a műtéteket budapesti centrumunkban végzi.

 

A RENDELŐK ELÉRHETŐSÉGE:

 

Csimborasszó Egészségügyi Központ

9700 Szombathely, Vízöntő utca 7.
Havonta egy alkalommal hétvégén előzetes egyeztetés szerinti időpontban.
A telefonos előjegyzést az alábbi számom tudja kérni: +36 (30) 450 56 49

VP-Med Egészségközpont

1042 Budapest, Árpád út 56. I. emelet
A telefonos előjegyzést az alábbi számom tudja kérni: +36 (30) 959 6774

ORVOSAINK

Dr. Hevér Tímea Ph.D.

sebész, érsebész, visszérspecialista

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.