Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Dr. Szűcs István – Ér-ted Egészségház

  4026 Debrecen, Jókai u. 1/A

Doppleres és színes ér ultrahang vizsgálat
Érsebészeti szakorvosi vizsgálat alsó végtagi panaszok miatt
Érszűkületes betegek vizsgálata, gondozása
Cukor betegek szűrése alsó végtagi panaszok miatt
Visszerek injekciós kezelése
Lábszárfekélyek kötözése
Korábbi leletek konzultációja

Dr. Szűcs István vizsgálatai és kezelései Debrecenben zajlanak, budapesti centrumunkban vizsgálatokat, kezeléseket és műtéteket is végez.

A rendelő elérhetősége:

Ér-ted Egészségház
4026 Debrecen Jókai u.1/A

Orvosi vizsgálatok, illetve kezelések csak előzetes telefonos bejelentkezés alapján történnek: +36 30 438 53 29

ORVOSAINK

Dr. Szűcs István

sebész, érsebész, visszérspecialista

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.