Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Időpontfoglalás

Kérjük, hívja a +36 30 963 1363-as számot, melyen kollégánk készségesen segít Önnek kérdés és időpontfoglalás esetén is. Amennyiben vonalunk foglalt, kérjük ismételje meg hívását később!

Időpontfoglalás

PSZICHOTERÁPIA

A pszichoterápia gyógyító célú beavatkozás közvetlen kommunikáció segítségével (Tringer). A pszichoterápia segítő kapcsolat, melynek általános jellemzői Frank szerint: -érzelmileg hangsúlyos, bizalmi viszony egy hivatásos segítő személlyel; -speciális, szakszerű kommunikáció; -konceptuális keret; -előírt, részben ritualizált magatartásmódok.
A pszichoterápia filozófiája a feltétel nélküli elfogadás.
A pszichoterápia egy folyamat, mely terápiás üléseken zajlik, ezek száma és gyakorisága, valamint az ülések hossza az adott módszerre jellemző.
A pszichoterápiákat több szempont szerint is fel lehet osztani, hagyományos felosztás alapján lehetnek tünetre irányuló, támogató, tehermentesítő, illetve konfliktusra irányuló, konfrontáló, elvárásokat támasztó módszerek.

MIT NYÚJT A PSZICHIÁTRIAI/PSZICHOTERÁPIÁS MAGÁNRENDELÉS A BUDAPESTI VP-MED EGÉSZSÉGKÖZPONT ÉS OKTATÁSI CENTRUMBAN?

Budapesti Centrumunkban mindig a beteg van a központban, az ő gyógyulása az első. A páciensek konkrét időpontra érkeznek, és teljes diszkréció mellett vehetik igénybe a pszichiátriai és/vagy pszichoterápiás rendelés nyújtotta szolgáltatásainkat, legyen az gyógyszer-felírás, rövid konzultációs megbeszélés, vagy hosszabb pszichoterápiás kezelés.

MIT NYÚJT A PSZICHIÁTRIAI/PSZICHOTERÁPIÁS MAGÁNRENDELÉS A BUDAPESTI VP-MED EGÉSZSÉGKÖZPONT ÉS OKTATÁSI CENTRUMBAN?

Budapesti Centrumunkban mindig a beteg van a központban, az ő gyógyulása az első. A páciensek konkrét időpontra érkeznek, és teljes diszkréció mellett vehetik igénybe a pszichiátriai és/vagy pszichoterápiás rendelés nyújtotta szolgáltatásainkat, legyen az gyógyszer-felírás, rövid konzultációs megbeszélés, vagy hosszabb pszichoterápiás kezelés.

MILYEN BETEGEKNEK AJÁNLJUK A PSZICHIÁTRIAI/PSZICHOTERÁPIÁS MAGÁNRENDELÉS FELKERESÉSÉT BUDAPESTEN?

Többéves szakmai gyakorlattal rendelkezem a különböző pszichiátriai kórképek kezelésében, de várom a rendelésre azokat is, akik magán- és társas-életbeli problémáikat nehezen kezelik, megoldani nem tudják.

Felgyorsult világunk velejárója a stresszes élet, melynek következményeként a lelki egyensúly helyreállítása és megtartása egyre nagyobb terhet jelent az egyéneknek. Egy jól felépített, egyénre szabott terápia, kezelési terv nagy segítséget tud nyújtani a belső harmónia újbóli megtalálásához.

Depresszióval, szorongással és pánikrohamokkal küzdőknek, illetve menedzserbetegségben szenvedőknek, vagy párkapcsolati válság esetén is megoldást hozhat a pszichoterápia.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT LEHET IGÉNYBE VENNI A BUDAPESTI VP-MED EGÉSZSÉGKÖZPONT ÉS OKTATÁSI CENTRUM PSZICHIÁTRIAI/PSZICHOTERÁPIÁS MAGÁNRENDELÉSÉN?

  • Pszichiátriai betegek ambuláns kezelése
  • Viselkedés- és kognitív terápiás módszer alkalmazása különböző szorongásos zavarok, depresszió, pánik, fóbiák hatékony kezelése érdekében
  • Séma-fókuszú pszichoterápia (nem csak személyiségzavarral küzdő páciensek részére)
  • Stresszkezelő, hatékonyság-növelő, kommunikációt fejlesztő készségek megtanítása
  • EMDR stabilizáló technikák alkalmazása
  • Pár- és családterápiás konzultáció, illetve szupervízió mellett séma-megközelítésű párterápia
  • Relaxációs és mindfullness technikák alkalmazása szorongásos illetve stressz-eredetű panaszok esetén

MIT TEGYÜNK A PSZICHIÁTRIAI KONZULTÁCIÓ ELŐTT?

Kérjük, hozza magával, ha vannak, korábbi orvosi, pszichiátriai leleteit, a vizsgálatok eredményét.

MENNYI IDEIG TART EGY PSZICHIÁTRIAI KONZULTÁCIÓS ÜLÉS?

Az első megbeszélés 60-90 percig tarthat.

KAPCSOLÓDÓ ORVOSAINK

DR. SZEGVÁRI OLGA

pszichiáter és pszichoterapeuta szakorvos, sématerapeuta, coach, intézetvezető

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.