Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

DR. SZABÓ ATTILA PH.D.

sebész, érsebész, visszérspecialista, intézetvezető

DR. LACZKÓ ÁGNES

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. SKRIBEK LEVENTE

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. OLÁH ZOLTÁN

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. SZŰCS ISTVÁN

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. HEVÉR TÍMEA PH.D.

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. SZABÓ GÁBOR VIKTOR PH.D.

sebész, érsebész, visszérspecialista

DR. POGÁNY PÉTER

citológus szakorvos

DR. GARBAISZ DÁVID

érsebész szakorvos

KOZMA-JUNG ANDREA

krónikus sebkezelő specialista

DR. KRISTÓF VERA

belgyógyász, angiológus

DR. SEIDNER JUDIT

belgyógyász, kardiológus

DR. TAKÁCSY TERÉZ

bőr- és nemigyógyász
Dr. Bata Pál radiológus, ultrahang-specialista

DR. BATA PÁL

radiológus, ultrahang-specialista

DR. SZÉPHELYI KATALIN

aneszteziológus

DR. WINDISCH MÁRIA

aneszteziológus

DR. PAULOVICH ERZSÉBET

aneszteziológus

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ez több tényezőtől is függhet, köztük a visszérbetegség előrehaladottságától is. Dr. Szabó Attila az alapos vizsgálatok után erre a kérdésére is választ ad. Jelentkezzen be most!

A VP-Med Egészségcentrumba telefonon, emailen vagy online is be tud jelentkezni. Az online bejelentkezéshez kattintson ide. 

Telefonszámunk: 36 30 963 1363

Email címünk: info@vpmed.hu

Forduljon hozzánk bizalommal!

Az utóbbi évtizedekben rengeteget fejlődött az orvostechnika. Ennek köszönhetően kezeléseink eredménye hosszú távon nem különbözik a hagyományos műtéti eredményektől, ráadásul modern eszközeinkkel lényegesen kisebb a műtéti megterhelés és a kockázat!

Ide kattintva tájékozódhat diagnosztikai vizsgálataink, lézeres, rádiófrekvenciás, valamint egyéb terápiás kezeléseink árairól is. A személyre szabott kezelés kiválasztását minden esetben alapos vizsgálat előzi meg.

A Dr. Szabó Attila által alkalmazott lézer nem okoz égési sérülést, hiszen a lézer fénye a bőr felsőbb rétegein akadálytalanul képes áthatolni, azt nem károsítja. A lézeres kezelés előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, ráadásul a kezelés után pár nappal már munkába lehet állni. Többet szeretne tudni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ultrahang vizsgálattal dönthető el a mélyvénák állapota, ettől függ a műtét elvégezhetősége. Ha a mélyvénákban az áramlás nem megfelelő, és a vénás vér szállítására szükség van a felületes vénákra,  akkor nem szabad műtétet végezni.

Inkább a terhesség előtt, érdemes elvégezni a műtétet, mert a terhesség alatt tovább romlik az állapot, kialakulhat trombózis a hormonális és mechanikai hatások miatt.

A tág, kanyargós visszerek fala átalakul, elvesztik rugalmasságukat, az egészséges visszerek falában található simaizom átalakul kötőszövetté, így összehúzódni már nem tud. Feladatát továbbiakban nem tudja ellátni, sőt fokozza a panaszokat, tehát eltávolítása javasolt.