Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

  Körömvirág

  A körömvirág egy méltán népszerű növény, hiszen hámosító, sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatással bír. Körömvirág krémmel mérsékelhetjük a visszeres láb gyulladásos folyamatait. A krém rendszeres használatával javul a bőr vérellátása, és az új szövetek képződését segíti. A körömvirág fokozza a a bőr és az érfal rugalmasságát.

  Vadgesztenye

  A vadgesztenyét évtizedek óta az érerősítő növények közé sorolják, hiszen szerepet játszik az érfal megerősítésében és növeli annak rugalmasságát, miközben meggátolja a láb vizesedését. A növény rendszeres használatával gyulladáscsökkentő hatást érhetünk el, amely mérsékli a visszeres fájdalmakat. A vadgesztenye kérgét, levelét és magját használják fel a gyógyászatban. A vadgesztenye-tartalmú krém enyhíti a visszeres panaszokat.

  Somkóró

  Visszeres panaszok enyhítésére a Somkóró gyógynövény tea formájában történő fogyasztása  javasolt. A növényben található két hatóanyag jótékony hatásának köszönhetően  alkalmazzák a  visszérgyógyászatban. A kumarin fokozza az érfal ellenálló képességét, míg flavonoidok a csökkentik a gyulladást. A somkóró tea rendszeres fogyasztásával elősegíthető a visszérgyulladás gyógyulása és újabb visszerek képződése.

  Fekete-áfonya

  A fekete-áfonya  antioxidánsokban gazdag. Az érfalra és a vérkeringésre gyakorolt kiváló hatása miatt alkalmazzák a visszérgyógyászatban. A fekete áfonyában található antiocianidinek javítják a végtag vérkeringését és erősítik az érfalat. Javasolt rendszeres fogyasztása.