Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

  A visszértágulat kezelése szempontjából több lehetőség is rendelkezésre áll, más-más hatásfokkal. Nagy a választék a krémektől és a tablettáktól kezdve, a kompressziós harisnyán és a visszértornán át, a különböző műtéti beavatkozásokig.

  Azt, hogy éppen melyiket érdemes választani, a pontos diagnózis ismeretében a kezelőorvos dönti el.

  Visszér kezelése természetesen

  A visszérbetegség kezelése első körben a seprűvénák megjelenésekor válik időszerűvé. A seprűvénák a visszeresség enyhe megjelenési formái, és szinte kivétel nélkül mindenkinél maximum esztétikailag zavaróak.

  Az érintettek többsége ilyenkor a természet patikájából származó tablettákban és kenőcsökben látja a megoldást.

  Ezek a termékek önmagukban biztosan nem, de kiegészítő kezelésként eredményesen alkalmazhatóak a seprűvénák és a kis mértékben előrehaladott visszérproblémák esetén, és leginkább tüneti kezelést jelentenek.

  Hogy éppen melyik és hogyan segít elérni a kívánt eredményt, azt az állapot súlyossága és az alkalmazási indikációk határozzák meg.

  Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a háttérben a vénák keringés zavara áll, amit mielőbb érdemes szakszerűen kezelni és életmódváltással kordában tartani! Mert a visszértágulat kezelése nem vehető félvállról.

  Flavonoidokkal és C-vitaminnal a rugalmas vénafalakért

  Az enyhe visszeres panaszok az életmód megváltoztatásával látványosan javulhatnak. Ezen a ponton érdemes – a kezelés részeként – értékes flavonoidkivonatokat és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítőt is szedni. Ezek ugyanis javítják a vénás keringést és bizonyítottan erősítik és rugalmasabbá teszik a vénák, illetve a hajszálerek falait.

  Vadgesztenyekivonat a hatékony gyulladáscsökkentő

  A vadgesztenyekivonatot tartalmazó tabletták és kenőcsök vénáskeringés-javító és kötőszövet-erősítő hatással rendelkeznek és részt vehetnek a gyulladásos fájdalom, a nehézláb-érzés és a vénás duzzanat mérséklésében.

  A flavonoidok, a C-vitamin és a vadgesztenyekivonat segíthet a visszérbetegség kezelése során. Ezek kifejezetten alkalmasak arra, hogy természetes és fájdalommentes támogatást nyújtsanak az orvos által előírtak mellé.

  Önmagukban történő alkalmazásuk elsősorban a kezdeti, rendkívül enyhe és csak minimálisan előrehaladott állapotban ajánlott, amennyiben a kezelőorvos másképp nem rendeli!

  Tudjon meg többet szakértőinktől! https://vpmed.hu/